Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund

 

 

Cookiepolicy

Inledning

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund org. nr. 802003–1269 (”SSU”), (“SSU“, “vi” “oss“) och våra samarbetspartners använder cookies och liknande teknologier som pixlar och web-beacons (gemensamt “cookies“) för att vår webbplats ska fungera som avsett, för att optimera webbplatsens funktioner och för att kunna ge dig en bättre användarupplevelse. Cookies används också för att kunna leverera anpassat innehåll vid framtida besök, t.ex. för att samla statistik och skicka anpassad marknadsföring till dig på våra egna och tredjeparts webbplatser samt på sociala medier.

 

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som lagras i webbläsaren på din enhet (dator eller mobil enhet) och som kan användas för att spåra vad du gör på sidan.

Det finns två typer av cookies; permanenta cookies och sessionscookies. Denna webbplats använder båda typerna av cookies. Permanenta cookies lagras som filer på din dator under en viss tid tills du själv, eller servern som skickat dem, raderar dem. Sessionscookies lagras tillfälligt medan du är inne och surfar på en webbplats och försvinner när du stänger din webbläsare.

Cookies (både permanenta cookies och sessionscookies) kan vara antingen förstapartscookies eller tredjepartscookies. Förstapartscookies är placerade av webbplatsen som du besöker medan tredjepartscookies är placerade av annan part eller webbplats än den som du besöker. Tredjepartscookies används exempelvis ofta av annonsnätverk för att identifiera en viss typ av användare och för att använda information om hur en användare konsumerat innehållet på olika webbplatser för att visa (anpassade) marknadsföringsbudskap på de webbplatser som är med i nätverket.

 

Samtycke till användning av cookies

Vi kommer inte att använda cookies (annat än sådana cookies som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera) om du inte lämnar till samtycke till detta. Du samtycker till SSU:s användning av cookies genom den banner som dyker upp på webbplatsens startsida.

 

Ändra cookieinställningar

Du kan välja att blockera användandet av cookies och/eller ta bort cookies som finns lagrade genom inställningar i din webbläsare. Hur detta görs skiljer sig åt mellan olika webbläsare och det går att läsa mer om hur du går tillväga i instruktionerna till webbläsaren alternativt i den hjälpfunktion som finns i de flesta webbläsare. Mer information om hur du hanterar och tar bort cookies finns även på följande hemsida: www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Vissa tjänsteleverantörer tillhandahåller även egna verktyg som möjliggör för dig att avsäga dig fortsatt marknadsföring.

Observera att en blockering av cookies kan resultera i att du inte får tillgång till alla sidor och funktioner på vår webbplats. Det kan även komma att försämra din användarupplevelse.

Notera även att om du inte lämnar ditt samtycke till att cookies används (i allmänhet eller för ett visst ändamål), kan en cookie placeras på din webbläsare för att komma ihåg dia inställningar. Om du då väljer att radera alla cookies kommer du behöva göra om dina val nästa gång du besöker webbplatsen.

 

Behandling av personuppgifter

Vissa av de cookies som används av oss samlar in personuppgifter, dvs. information som kan användas för att identifiera dig som individ. För personuppgifter som samlas in av oss är SSU personuppgiftsansvarig. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen, se vår integritetspolicy.

 

Detaljerad information om de cookies vi använder 

Funktionella cookies
Funktionella cookies gör det möjligt för webbplatsen att tillhandahålla förbättrad funktionalitet och anpassning.
Funktionella cookies som används på vår webbplats listas nedan:
Namn: Utfärdare: Ändamål: Längd:

moove_gdpr_popup

SSU

Sparar inställningar för medgivande/nekande av cookies.

1 år framåt

 

Analyserande cookies
Analyserande cookies hjälper oss att förstå hur våra webbplatsbesökare använder vår webbplats genom att samla in och rapportera aggregerad informationen för analys.

Analyserande cookies som används på vår webbplats listas nedan:

Namn: Utfärdare: Ändamål: Längd: Typ:

_ga

Google

Google analytics, _ga används för att förstå hur besökaren navigerar runt på webbplatse

2 år HTTP

_gid

Google

Google analytics, _ga används för att förstå hur besökaren navigerar runt på webbplatsen

1 dag HTTP

 

Marknadsföringscookies
Marknadsföringscookies används för att följa våra webbplatsbesökares besök av andra webbplatser i syfte att marknadsföra oss och våra tjänster på andra webbplatser.

Marknadsföringscookies som används på vår webbplats listas nedan:

Namn: Utfärdare: Ändamål: Längd: Typ:

_fbp

Facebook

Att spara och spåra besök och beteende via olika webbplatser

3 månader

Www-claim-v2

Instagram

Används för att samla in information om besökarens preferenser för marknadsföringssyfte.

Session HTML

 

Denna cookiepolicy uppdaterades senast 11 januari 2023.