Gå med i ett nätverk!

SSU har fyra digitala nationella nätverk – Fackliga nätverket, Internationella nätverket, nätverket Unga valda och Klimatnätverket. För att gå med i ett nätverk, ansök om att gå med i en Facebookgrupp och anmäl dig via formuläret längst ner på den här sidan. 

Fackliga nätverket

Alla medlemmar i SSU och även alla som är anslutna till ett fackförbund inom LO-kollektivet kan delta! I det digitala fackliga nätverket kommer det facklig-politiska arbetet stå i fokus. Nätverket kommer bestå av alltifrån föreläsningar, workshops, påverkansarbete och mycket mycket mer. Oavsett om du precis har kommit in i arbetarrörelsen eller har varit med i en massa år är du välkommen att vara med!

Gå med i gruppen på Facebook

Internationella nätverket

Det internationella nätverket är till för alla medlemmar som vill engagera sig i ett digitalt nätverk om alla möjliga internationella frågor, alltifrån internationell solidaritet och kärnvapennedrustning till miljö och klimat, men också SSU:s internationella verksamhet. Nätverket kommer fyllas av en mängd aktiviteter, alltifrån diskussion om aktuella ämnen till intressanta föreläsningar till fördjupning i spännande politiska frågor. Alla som tycker internationella frågor verkar intressanta är välkomna att gå med!

Gå med i gruppen på Facebook

Unga valda

Är du en SSU:are som sitter i en nämnd, kommunfullmäktige, en arbetarekommunstyrelse eller kanske i regionen? Då är Unga valda nätverket för dig! I nätverket kommer vi byta erfarenheter med varandra, lyssna på föreläsningar och bistå med allt möjligt stöd som kan ge dig bättre verktyg och förutsättningar att utvecklas i din roll som förtroendevald eller folkvald. Över 100 personer är redan med, detta vill du inte missa!

Gå med i gruppen på Facebook

Klimatnätverket

Är du också en av alla unga som brinner lite extra för klimatpolitiken? Vi är många unga som vill se en förändrad politik som kan stoppa klimatkrisen. Klimatnätverket är det nya digitala nätverket för alla som vill lära sig mer om SSU:s klimatpolitik, fördjupa sig i olika ämnen och vill bidra till samhällsförändring. I nätverket kommer vi diskutera, lyssna på föreläsningar och ta fram de bästa argumenten för socialdemokratisk klimatpolitik, häng med du också!

Gå med i gruppen på Facebook