Fördjupningskurs i Handledarskap

Vill du bidra till att fler tar del av SSUs studier och utbildar sig i frihet, jämlikhet och rättvisa? Vill du ge fler SSUare verktygen att bedriva den antirasistiska och feministiska klasskampen?

  • För att fler ska ta del av våra studier och utveckla sin kunskaper i politik och ideologi behöver vi bli fler handledare! Därför söker vi dig som brinner för folkbildning och har erfarenhet av att handleda kurser.
  • Under denna kurs får du inspiration och praktiska verktyg för att ta ditt handledarskap till nästa nivå. Kursen kommer att fokusera på våra värderingar, lärstilar och hur man bygger en utbildning.
  • Utbildningen görs av Albins folkhögskola på uppdrag av och i samarbete med SSU och ABF. Kursen äger rum på underbara Bommersvik den 18-20/11(fredag kväll till söndag eftermiddag).

Vad händer sen?

Efter kursen ska du hålla i regionala handledarkurser i ditt egna och andra distrikt för att utbilda fler handledare i SSU. Till stöd har du mallar och ramar för regionala handledarutbildningar som SSU förbundet har tagit fram.

Du får även chansen att handleda kurser tillsammans med rörelsens bästa pedagoger, Socialdemokraternas nationella pedagoglag!

Sista ansökningsdagen: 9/11

KLICKA HÄR FÖR ATT SÖKA TILL KURSEN!

Har du några frågor eller funderingar, hör isåfall av dig till Amal Seraj, studieombudsman